Blog

Latest news and cases

The precontured polyaxial TPLO plate family has become complete! Size 2.0 is here!

The precontured polyaxial TPLO plate family has become complete! Size 2.0 is here!

Those who loved the 2.4 mini precontured TPLO polyaxial plate will be very happy now, because the mini version is finally here, in 2.0 size! This was measured in 3-7 kg dogs, where carnial cruciate ligament ruprure are very common, and the effectiveness of TPLO far exceeds the extracapsular solution. Designed for R12 or R10 blades. The holes accommodate both Smartvet threaded 2.0 and traditional cortical screws, but even 2.4 threaded screws if you need to increase stability! Therefore, the transition between the 2.0 and 2.4 mini systems is free, giving the surgeon maximum freedom to perform the operation successfully.

We tested two types, a thicker plate with a polyaxial hole of 2 mm and a thinner one with a monoaxial hole of 1.5 mm, which glides nicely under the skin even for mini dogs.

Available for pre-order now, delivery in 2-3 weeks.

Look around our webshop

More information:

Béla Szabó +36302508067, This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Teljessé vált az előhajlított poliaxiális TPLO-lemez család. Itt a 2.0 méret!

Aki megszerette a 2,4-es mini előhajlított TPLO poliaxiális lemezt, az most nagyon fog örülni, mert végre itt a mini változat, 2,0-ás méretben! Ez a 3-7 kg kutyák mérte, ahol nagyon gyakori az elülső kereszteződő szalagszakadás, és a TPLO eredményessége messze meghaladja az extracapsularis megoldásét. R12 vagy R10 pengékhez tervezve. A furatok befogadják a Smartvet menetes 2,0-ás és a hagyományos corticalis csavarokat is, de akár a 2,4-es menetes csavarokat is, ha növelni kell a stabilitást! Tehát a 2,0 és a 2,4-es mini rendszerek között szabad az átjárás, maximális szabadságot adva a sebésznek a műtét sikeres elvégzéséhez.

Két típust teszteltünk, egy vastagabb 2mm-es anyagvastagságú poliaxiális furatos lemezt és egy vékonyabb, 1,5 mm-es monoaxiális furattal ellátottat, amely mini kutyáknál is szépen elsimul a bőr alatt.

Előrendelhető már, szállítás 2-3 hét múlva.

További információ:

Szabó Béla +36302508067, This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Would you like
to buy?

Do you have a question?

Our latest smart offers

Smart Implants Smart Solutions
office@smartvetimplants.com
Call Us
Dr. Pelle György +36-20-973-9139
Szabó Béla +36-30-250-8067

Main menu

Our communities